به گزارش واحد رسانه ای مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی در همایش بزرگ قرآنیان ومحفل انس با قرآن کریم که در مصلی گرگان برگزار شد اظهار کرد: قرآن جریانساز ترین کتاب در تاریخ است و نهضت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و زندگی امیرالمومنین (علیه السلام) نیز قرآنی بود.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه نگاه و زندگی پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) نیز یک زندگی معنوی و قرآنی بود، متذکر شد: نخستین دستور پیامبر (صلی الله علیه و آل و سلم) تعلیم و تأمل در قرآن بود.
وی ابراز کرد: امروز همه ناملایمت هایی که در جامعه بشری می بینیم به خاطر دوری بشریت از قرآن است چرا که مفاهیم قرآن سرلوحه زندگی ها قرار نگرفته است.
مسئول مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: اگر قرآن در نظام های ما به صورت کامل حاکم شود تبعیض رفع خواهد شد و عدالت در جامعه برپا می شود.
وی تاکید کرد: آموزش قرآن به کودکان و نوجوانان باید در دستور کار قرار بگیرد چراکه آینده این کشور در اختیار این نوجوانان و کودکان است.
مسئول مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: سازمان اوقاف با همکاری آموزش پرورش طرح ملی حفظ قرآن کریم را در سراسر کشور دنبال می کند.
حجت الاسلام حسینی بیان کرد: با تدبیری که وزیر آموزش و پرورش داشتند حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم بعنوان نخستین فعالیت دینی و مذهبی وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وی ابراز داشت: سال گذشته موفق شدیم با همکاری آموزش و پرورش در سراسر کشور این طرح را آغاز کنیم.
مسئول مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه متولی برگزاری مسابقات قرآنی در سراسر کشور است و این مسابقات وقتی به سرانجام می رسد که در فضای آموزشی یک کار مستمر و موثر را انجام داده باشیم و الحمدلله با همکاری آموزش و پرورش این اتفاق رخ داده است.
حجت الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: دوره های تربیت مربی حفظ قرآن و ایجاد مراکز مجازی و شبانه روزی در قرآن و ایجاد مدارس ویژه قرآنی در سازمان اوقاف دنبال می شود.
وی یادآور شد: استان گلستان یکی از استان های پایلوت در ایجاد مدارس ویژه قرآنی است و چندصد دانش آموز را در استان گلستان داریم که در کنار فعالیت های آموزشی و تحصیلی قرآن حفظ می کنند.
مسئول مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه محافل قرآنی در بقاع متبرکه کارهایی را انجام داده است، گفت: قدم های خوبی در حوزه حفظ قرآن برداشته شده است، در ابتدای انقلاب تعداد کمیدست حافظ قرآن در کشور وجود داشت ولی امروز شاهد آن هستیم که دهها هزار نفر در مسیر حفظ کل قرآن گام برداشتند.
حجت الاسلام حسینی از وجود ۲۰ هزار نفر حافظ قرآن در سطح کشور خبر داد و گفت: سالانه نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر در آزمون های حفظ یک جزء تا ۳۰ جزء قرآن در مسابقات قرآنی که با همکاری دیگر دستگاه ها برگزار می شود شرکت می کنند.
وی بیان کرد: استان گلستان در بخش حفظ قرآن کریم موفقیت های بسیار زیادی داشته و با برنامه ریزی هایی که در حال انجام است امیدواریم در بخش مفاهیم و معارف و قرائت قرآن نیز برنامه ها توسعه یابد.